Eenmaal, andermaal, terras!
Share/Save/Bookmark
Eenmaal, andermaal, terras! Het begint eindelijk weer heerlijk zomerweer te worden, hoogste tijd dus om uit je kut te komen!
Studenten worden er nogal eens van beschuldigd dat ze zich vastklampen aan hun vaste pendeltraject tussen thuis en kot. Daarom hieronder een opsomming van de leukste, nieuwste of juist traditionele plekjes die er te ontdekken vallen in de 4 Vlaamse studentensteden. Dat is niet alles: De reistijd is telkens minder dan 1 uur en met het Go-pass 1 billet reis je al vanaf  6 euro naar je favoriete terrasje.

Antwerpen
Café den Engel, met een gul uitzicht op de grote markt van ‘t stad. Zoals de Antwerpenaren dit zelf het liefst zeggen: als deze geen belletje doet rinkelen, dan hoor je wel degelijk bij de parking. Ze noemen zichzelf daarom niet voor niets ‘het café van Antwerpen’.

Leuven
Zo sta je in Antwerpen en zo sta je in Leuven. 1 uurtje van Antwerpen Centraal gelegen. Deze stad is met meer dan 400 restaurantjes en cafés, de grootste concentratie eet en drank aangelegenheden in Vlaanderen. Café Entrepot is een van die gezellige brasseries, met een groot terras, lange toog en een indrukwekkende sculptuur van Pieter Janssens aan het plafond. Goed nieuws voor de portemonnee: je kunt er snel en goedkoop eten. Eten in een gerestaureerd douanekantoor, dat doe je niet iedere dag! Tip van de redactie? de door iedereen geroemde groentetaart.

Brussel
Oh, Bruxelles ma belle! Place Flagey is onze persoonlijk

Meer artikels: (nog 1 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  50%
shortlinks
 
 
Zoek