Internationale businessgame: bedenk een product voor de toekomst
Share/Save/Bookmark
Internationale businessgame: bedenk een product voor de toekomst

Categorie: Ondernemen

Heb je originele ideeën? Ben je geïnteresseerd in business, marketing en innovatie? Perfect, want de Duitse multinational Henkel, die onder meer merken als Persil, Silan, Pritt en Schwarzkopf in zijn portefeuille heeft, organiseert voor de derde keer zijn Innovation Challenge.

 

Teams van twee tot drie studenten nemen het op tegen elkaar in een internationale wedstrijd waar maar liefst twaalf Europese landen aan deelnemen. De bedoeling? Een gloednieuw product bedenken binnen een van de bestaande Henkel-merken dat tegemoetkomt aan de behoeften van mensen in het jaar 2050. Dat is niet alleen uitdagend en fun, maar je zet bovendien je eerste stappen in de internationale zakenwereld. De leden van het winnende studententeam mogen op talenreis naar Australië, Japan of Mexico (naar keuze) en de beste drie teams hebben een exclusieve ontmoeting met Henkel-CEO Kasper Rorsted in Düsseldorf.
 
Hoe ga je concreet te werk? Stel je team samen, zet je idee op papier, motiveer het grondig en stuur het vóór 14 december 2009 via onderstaande website naar Henkel. That's it! Als de jury onder de indruk is van jullie plannen, word je daarna uitgenodigd voor de nationale preselecties, de nationale finale en misschien zelfs de internationale finale in Amsterdam.
 
 
(HDP) & (SVR)

Meer artikels: (nog 257 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  50%