Studenten starten bierkoerierdienst
Share/Save/Bookmark
 Studenten starten bierkoerierdienst

Categorie: Ondernemen

27-jarige Bart Hermsen en zes jaar jongere Sebastian Flipkens hebben een heel originele manier gevonden om hun spaarvarken wat aan te spekken en tegelijk ook het studentenleven voor anderen te vergemakkelijken: midden november zetten ze samen een koerierdienst op poten die studenten en inwoners van Leuven 24 uur op 24 van drank, maandverbanden, sigaretten, chips en van alles en nog wat voorziet.

 

“Nachtwinkels hebben een bepaald sluitingsuur, je moet ervoor uit je luie zetel komen, warenhuizen zijn duur en ga zo maar door. Wij willen hen een beter alternatief voorschotelen op het vlak van thuisbezorging en daarom leveren wij dag en nacht wat mensen van ons verwachten.” Het was Bart die het idee voelde opborrelen: “In Nederland bestaan er een twaalftal bierkoerierdiensten. Ik vond dat Leuven zo'n bezorgservice miste. Mijn vader zit zelf in de frisdrankensector en was meteen overtuigd van ons plan. Met wat lef en een budget van 6.000 euro besloten we het er op te wagen. Overal waar we komen vragen mensen ons wat we kunnen en willen aanbieden. Zo zat ik onlangs bij de kapper. Hij meldde mij dat het in Leuven zeer moeilijk is om aan Vedett te geraken. Wel, vanaf nu wordt dat bier thuis geleverd!” Wil je zelf iets bestellen? Surf dan naar http://bierkoerier-leuven.be of bel 0470/33.35.17.

Vind je dit een goed idee en zou je zelf wel iets bestellen? Of is deze zaak volgens jou al op sterven na dood? Klik op Reageer en vertel het ons!
(SVR)

Meer artikels: (nog 257 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  100%