De perfecte begeleiding voor starters
Share/Save/Bookmark
De perfecte begeleiding voor starters

Categorie: Ondernemen

Het project ‘Creatieve Starters’ ondersteunt startende ondernemers die zich op een creatieve of innovatieve manier (wensen te) onderscheiden ten aanzien van de concurrentie. Zowel prestarters die binnen de 2 maanden van start gaan met een eigen zaak als starters die minder dan 5 jaar bezig zijn kunnen deelnemen aan het project. Als creatieve starter komt u in aanmerking voor een individuele begeleiding georganiseerd door het Ondernemerscentrum Kortrijk. De begeleiding bestaat uit een traject dat op maat van de starter wordt samengesteld. Dit kan gaan van zowel een versterking op technologisch niveau, als over een doorlichting en advies op strategisch niveau. Afhankelijk van uw nood krijgt u een commercieel, financieel, organisatorisch, innovatie en/of een technologisch traject aangeboden.

 

Starters die hun idee nog net dat tikkeltje extra creativiteit willen geven, krijgen de kans om zich onder te dompelen in een creativiteitsbad. In samenspraak met de starter wordt het uitgangspunt bepaald om rond te brainstormen. Op maat daarvan worden een aantal creativiteitstechnieken geselecteerd en toegepast. Indien u nog op zoek bent naar een kantoor of atelier, kunt u eveneens gebruik maken van een attractief huisvestingsvoorstel (korting van 50% voor een periode van 12 maanden in 1 van de West-Vlaamse Bedrijvencentra).

 
 
De deelnameprijs voor het volledige traject bedraagt 200€.
 
Maandelijks worden er regionaal een aantal intakegesprekken georganiseerd waar de geïnteresseerde starter de kans krijgt om zijn/haar idee/zaak voor te stellen aan een panel van deskundigen. Gedurende dit intakegesprek wordt uw nood in kaart gebracht en wordt in samenspraak met het panel beslist welke individueel begeleidingstraject opportuun is voor u.
 
Meer informatie eveneens terug te vinden op www.creatievestarters.be

Meer artikels: (nog 257 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  50%