HoGent organiseert Business Café rond informatica
Share/Save/Bookmark
HoGent organiseert Business Café rond informatica

Categorie: Ondernemen

 


Op 25 april organiseert het Centrum voor Ondernemen van de Hogeschool Gent een Business café rond informatica. Dan komen enkele ondernemers hun ervaringen delen met de studenten. De muziek, drankjes en hapjes krijg je er gratis bij.

 
Het evenement ontvangt drie gastsprekers. Sam Vloeberghs (23) is een student Industriële Wetenschappen aan Hogeschool Gent. Hij werkt als freelance webdeveloper bij Kwerri BVBA en hij heeft een eigen onderneming met eigen websites en investeringen in online projecten. Jeroen De Paepe is dan weer een docent aan de Hogeschool Gent en hij komt vertellen over Zorros, het bedrijfje waarvan hij medeoprichter is. De onderneming is gespecialiseerd in software - en webontwikkeling. Als derde gast is er Lisa Pattyn. Zij werkt bij het IBBT, een onafhankelijke onderzoeksinstelling die in opdracht van de Vlaamse overheid innovatie binnen ICT stimuleert. Ze komt uitleggen hoe het IBBT studenten in de informatica wil begeleiden in het ondernemerschap.

Iedereen is welkom vanaf 12 uur in de Foyer in Gebouw B, campus Schoonmeersen. Meer info vind je op Facebook bij CvO on TOUR (Centrum voor Ondernemen).
(JVR)

Meer artikels: (nog 257 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  50%