Charlotte Tally krijgt Mini op ‘Ondernemen in Vlaanderen’
Share/Save/Bookmark
Charlotte Tally krijgt Mini op ‘Ondernemen in Vlaanderen’

Categorie: Ondernemen

 


Vorige week werd de vierde editie van ‘Ondernemen in Vlaanderen’ succesvol afgesloten. Deze beurs is in korte tijd uitgegroeid tot het grootste evenement van Vlaanderen in het teken van ondernemerschap. En dat was er aan te zien: bijna 3000 leergierigen kwamen advies inwinnen om op succesvolle wijze een onderneming te starten, of om een bloeiend bedrijf nog verder uit te bouwen. Naast de bijna 80 exposanten werden tijdens de beurs ook meer dan 40 conferenties en workshops gegeven over verschillende relevante thema’s.

 
Ctrl-Alt-Start was een van die vele exposanten. Bezoekers aan onze stand kregen antwoorden op al hun vragen en alle informatie die een jonge ondernemer nodig heeft, was bij ons te vinden. Maar aangezien de boog niet altijd gespannen kan staan, deelden we ook tal van gadgets uit en kon je met onze Ctrl-Alt-Start-Mini Cooper op de foto. Zo kon iedereen al eens kijken en voelen hoe het is om deze prachtige machine onder je kont te hebben.
 
“Ik was ongelooflijk blij met de Mini”, glundert de huidige winnares, Charlotte, die na de beurs ‘Ondernemen in Vlaanderen’ mocht wegrijden met haar prijs. “Al mijn vrienden zijn jaloers en willen maar wat graag eens rijden met mijn glimmende auto. Ik zal hem met pijn in het hart afgeven aan de volgende winnaar. Vanaf dan moet ik terug met mijn rammelbak zonder verwarming de straat op.” Zij won haar prijs op een vorige beurs over ondernemen waar Ctrl-Alt-Start te gast was. “Ik heb architectuur gestudeerd aan Sint-Lucas in Gent en momenteel ben ik architect-assistent, maar het ligt zeker in mijn toekomstperspectief om zelfstandig te worden. Ik wil mijn eigen baas zijn en alle aspecten van het beroep zelf uitoefenen.”
 
Naast de Mini Cooper hebben we ook nog een prachtige Epson beamer mét docking station en een Fatboy zitzak om in weg te dromen die een gelukkige eigenaar zoeken.
 
(SA)
 
 

 


Meer artikels: (nog 257 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  50%