Waarom je van thuis uit wil werken
Share/Save/Bookmark
Waarom je van thuis uit wil werken

Categorie: Ondernemen

 


 

Werkgevers denken vaak dat werknemers geen vinger zouden uitsteken mochten ze van thuis uit werken. Terecht? OnlineDegrees.com publiceerde een infografiek met daarin de resultaten van een rondvraag.
De belangrijkste cijfers op een rijtje:
 
-         Zowat 35 procent van de werknemers met minstens een bachelordiploma op zak werkt van thuis uit. Van de werknemers die geen hogere studies hebben gevolgd, mag slechts 11 procent van thuis uit werken.
 
-         Achtenveertig procent van de thuiswerkers hebben het gevraagd, omdat ze zo sneller zouden kunnen werken. Vierenveertig procent zegt er minder afgeleid te worden, 35 procent vertelt een hogere productiviteit te halen en opnieuw 35 procent zegt zo een betere werk-privébalans te creëren.
 
-         Drieënveertig procent bekent soms de televisie op te zetten of een filmpje te kijken, 35 procent maakt van de gelegenheid gebruik om wat huishoudelijke taakjes af te werken en 28 procent kookt zijn potje tijdens de werkuren. Zesentwintig procent durft een middagdutje te doen, 24 procent drinkt alcohol en 20 procent gaat gamen.

Meer artikels: (nog 257 artikels in deze categorie)

Send To Friend
Stuur dit artikel door naar een vriend(in).

Jouw e-mailadres:
Het e-mailadres van je vriend(in):
Om naar meerdere e-mailadressen te sturen, plaats een ; tussen de e-mailadressen (geen spaties voor of achter de ;)
Onderwerp:
Typ je bericht naar deze persoon (optioneel):
Geef bovenstaande code hier in:

Geef je score
Geef hier jouw score:  50%